Sesimi Duyan Var mı? Deniz Arcak’tan depremin yıl dönümüne özel şarkı

Şarkıcı Deniz Arcak, Kahramanmaraş merkezli geçen yıl yaşanan depremin 1. yılında, duygu dolu bir şarkı ile depremzedelere umut oluyor. Arcak, "Sesimi Duyan Var mı?" isimli şarkının tüm telif gelirlerini depremzedelere yardım için bağışladı.

Kahramanmaraş merkezli geçen yıl yaşanan ve "Asrın felaketi" olarak adlandırılan depremin ardından, Türkiye genelinde başlatılan seferberlik kapsamında birçok yardım çalışması devam ediyor. Sanat dünyasından gelen desteklerden biri de ünlü şarkıcı Deniz Arcak'tan geldi. Arcak, depremin 1. yıl dönümü dolayısıyla hazırladığı "Sesimi Duyan Var mı?" isimli şarkıyla duygusal bir anlam yaratmayı hedefliyor.

Şarkının klibinin yönetmenliğini Eyüp Boz üstlenirken, sözleri Arzu Tasçıoğlu, Ayşe İnci Coşkun, Beril Alakoç, Deniz Arcak tarafından kaleme alındı. Deniz Arcak, şarkının oluşma süreciyle ilgili olarak, "Bu ağıtı geçen seneki Kahramanmaraş merkezli depremler üstüne yaktık. Bu sene o büyük acının seneyi devriyesi, unutulmasın, hatırlansın insanlara umut olsun, oradaki depremzede kardeşlerimize bir umut, teselli ve ya sesleri olsun amacıyla bir araya geldik, herkes gönlünü koyarak çalıştı" ifadelerini kullandı.

Arcak, duygusal bir bağış açıklamasında bulunarak, "Eğer bir geliri olacak olursa da yine depremler için bağışlanmak üzere yaptık. Bir farkındalık, hatırlatma, bir umut, ışık olsun maksadıyla yola çıktık. Sesimi Duyan Var Mı diyerek elimizden geldiğince onların sesini duyurmaya çalıştık. Yaparken de ağladık çünkü zihinlerimize kazılı 1999 depremi olsun, geçen seneki deprem olsun hepimizin zihnine kazılı kaldı. Algıladığımızı yansıtmaya çalıştık" şeklinde duygularını dile getirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.