Türkiye 2023'te kimleri dinledi

Türkiye 2023'te kimleri dinledi

Dijital müzik platformu fizy'nin 2023 yılının "EN'lerini açıkladığı Zaman Tüneli'ne Semicenk damgasını vurdu.

Geçen yılın ilk 5 şarkısı arasına 3 eserini sokmayı başaran Semicenk, "En çok dinlenen sanatçılar" listesinde de zirveye yerleşti. Mert Demir'in "Antidepresan'ı ise "En çok dinlenen şarkılar" listesinin ilk sırasında yer aldı.

Dijital müzik platformu fizy'de 2023 yılında en çok dinlenen sanatçılar arasında Semicenk ilk sırada yer alırken, müzik severler en çok Mert Demir'in "Antidepresan" adlı şarkısını dinledi.

2022'nin şampiyonu bu yıl 5'inci sırada

Platformda en çok dinlenen sanatçılar listesinde zirveye oturan Semicenk'i sırasıyla Sezen Aksu, Müslüm Gürses ve Mabel Matiz izledi. Geçen yılbaşında açıklanan 2022 listesinde birinci olan Sefo ise bu yıl 5'inciliğe geriledi.

En çok dinlenen ilk 5'in 3'ü Semicenk'in

Dinleyicilerin en çok dinlediği şarkılar listesinin ilk 5'ini ise adeta Semicenk kapattı. İlk sıradaki Mert Demir'in "Antidepresan" adlı şarkısının ardından sırasıyla Semicenk'in "Yan Yana', "Canın Sağ Olsun" ve "Pişman Değilim'i geldi. 5'inci sıraya ise Simge "Aşkın Olayım" ile yerleşti.

Dinleyiciler podcast'leri de boş geçmedi

Kullanıcılar 2023'te podcast yayınlarına da yoğun ilgi gösterdi. fizy'e özel içerikleriyle dikkat çeken "Ortamlarda Satılacak Bilgiler" ve "Hande Kazanova ile Astropodcast" ile "Kendine İyi Davran" en çok dinlenen podcast'lerde ilk 3'te yer aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.