1 Milyonu Ver Çiftliği Al

1 Milyonu Ver Çiftliği Al

Konya’nın Akşehir ilçesi Ortaköy Mahallesi’nde bulunan 1078 m²’lik tarla, üzerindeki çeşitli yaşlardaki meyve ağaçları ve yapılarla birlikte icradan satışa çıkarıldı. 2 kat konut alanında yer alan taşınmaz, yatırımcılar için cazip bir fırsat sunuyor.

Konya Akşehir’in Ortaköy Mahallesi’nde yer alan 1078,30 m² büyüklüğündeki tarla, icra yoluyla satışa sunulmuş durumda. 261 ada, 7 parselde bulunan bu taşınmaz, onaylı kadastro paftasına uygun olarak belirlenen sınırlarıyla dikkat çekiyor. Yerleşim alanına yakın konumu ve güneybatı cephesinin yola sınır olması da avantajlı bir konum sunduğunu gösteriyor. Bölgedeki arsa değeri 400 TL/m² olarak belirlenirken, toplam arsa değeri 431.320 TL olarak hesaplanmış durumda.

a1.jpg

Üzerindeki Ağaçlar ve Yapılar

Satışa çıkarılan tarla üzerinde farklı yaşlarda birçok meyve ve süs ağacı bulunuyor. Tarla üzerinde 13-18 yaşlarında bir dut ağacı, 18-25 yaşlarında üç ceviz ağacı, 3-7 yaşlarında erik ve kiraz ağaçları gibi çeşitli meyve ağaçları mevcut. Bu ağaçların toplam değeri ise 17.310 TL olarak belirlenmiş. Bunun yanı sıra taşınmaz üzerinde tescilsiz yapılar da yer almakta. Yapılarla birlikte taşınmazın toplam değeri 1.311.652,50 TL olarak tespit edilmiş. Borçlunun hissesi ise 948.980,52 TL olarak hesaplanmış.

a2.jpg

İmar Durumu ve Değerleme Bilgileri

Satışa konu olan tarla, imar planında 2 katlı konut alanında yer alıyor. Toplam yüzölçümü 1078,30 m² olan taşınmaz, KDV oranı %10 olacak şekilde satışa sunuluyor. Taşınmazın ihale detayları ve görsellerine esatis.uyap.gov.tr adresinden 2024/1453 esas dosya numarası ile ulaşılabilir.

Satış Şartları ve İhale Bilgileri

Taşınmaz, icra nedeniyle açık artırma usulü ile satışa çıkarılacak. İhale bilgileri ve detaylar esatis.uyap.gov.tr üzerinden görüntülenebilir. Yatırımcılar için büyük bir fırsat sunan bu taşınmaz, uygun fiyat ve imar durumu ile dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.