16 yaşındaki lise öğrencisi Hamza Garip kazada can verdi

16 yaşındaki lise öğrencisi Hamza Garip kazada can verdi

Hatay'ın Hassa ilçesinde, servise binmek için karşıdan karşıya geçerken kamyonetin çarpması sonucu 16 yaşındaki lise öğrencisi Hamza Garip hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Hatay-Gaziantep karayolu üzerindeki Hassa ilçesi Ardıçlı Mahallesi mevkiinde meydana gelen olayda, Hamza Garip, okula gitmek üzere servise binmek için karşıya geçmekteydi. Bu sırada hızla gelen bir kamyonet, genç öğrenciyi çarparak ağır yaraladı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, Hamza Garip’in hayatını kaybettiğini belirledi.

16 yaşındaki lise öğrencisi Hamza Garip kazada can verdi

Cenaze Töreni ve Aile Dramı

Genç öğrencinin cenazesi, Söğütlü Mahallesi'nde kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine aile üyeleri ve arkadaşları katılarak acılarını paylaştı. Bu trajik olay, Hamza Garip’in babası Mahmut Garip’in 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen deprem felaketi sonucu enkaz altında kalarak hayatını kaybettiği gerçeğiyle daha da derinleşti. Aile, bir yıldan kısa bir süre içinde iki büyük kayıp yaşamış oldu.

Bu üzücü olay, trafik güvenliği konusundaki tartışmaları yeniden gündeme getirirken, yetkililerin benzer kazaların önlenmesi için gerekli önlemleri alması gerektiği vurgulanıyor. Hatay halkı, Hamza Garip’in anısını yaşatmak ve trafik güvenliğini artırmak için çağrıda bulundu.

16 yaşındaki lise öğrencisi Hamza Garip kazada can verdi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.