2024 KPSS Lisans Sınavı İçin Sınava Giriş Belgeleri Yayınlandı

2024 KPSS Lisans Sınavı İçin Sınava Giriş Belgeleri Yayınlandı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 14 Temmuz'da yapılacak KPSS Lisans oturumları için sınava giriş belgelerini erişime açtı. Adaylar, sınav yerlerini öğrenmek için belgelerine ÖSYM'nin resmi internet sitesinden ulaşabilecekler.

2024 KPSS Lisans Sınavı İçin Sınava Giriş Belgeleri Yayında

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, 14 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek 2024-Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Lisans oturumlarına katılacak adaylar için sınava giriş belgelerini erişime açtı. ÖSYM'nin yaptığı açıklamaya göre, KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür ve KPSS Lisans Eğitim Bilimleri oturumlarına girecek adayların bina ve salon yerlerine atanma işlemleri tamamlanmış durumda.

Sınav Giriş Belgeleri Nereden Alınabilir?

Adaylar, sınav gününde hangi binada ve salonda olacaklarını öğrenmek için sınava giriş belgelerini ÖSYM'nin resmi internet sitesi olan https://ais.osym.gov.tr adresinden edinebilecekler. 4 Temmuz 2024 itibarıyla erişime açılan belgeler, T.C. Kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak görüntülenebilir.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler