22 yaşındaki Mehmetşah Işık motosiklet kazasında can verdi

22 yaşındaki Mehmetşah Işık motosiklet kazasında can verdi

Antalya'nın Kepez ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında 22 yaşındaki Mehmetşah Işık, kontrolünü kaybederek bariyerlere çarptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç sürücü, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Antalya'nın Kepez ilçesinde, Namık Kemal Bulvarı'nda dün akşam saat 20.00 sıralarında meydana gelen kazada 22 yaşındaki motosiklet sürücüsü Mehmetşah Işık, motosikletiyle seyir halindeyken virajda kontrolünü kaybetti. Bariyerlere çarpan Işık, çarpmanın etkisiyle yola savrularak yaklaşık 15 metre sürüklendi.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri, ağır yaralı olan Işık'ı hastaneye kaldırdı.

Genç Sürücü Hayatını Kaybetti

Hastaneye kaldırılan 22 yaşındaki Mehmetşah Işık, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Işık’ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Kazanın ardından ailesi, cenazeyi teslim almak için gözyaşları içinde Adli Tıp Kurumu'nda bekledi.

Soruşturma Başlatıldı

Kazayla ilgili olarak yetkililer tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi. Kazanın nasıl meydana geldiği ve detayları araştırılıyor.

22 yaşındaki Mehmetşah Işık motosiklet kazasında can verdi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.