4 çeşit yemek 80 lira: Halk lokantası açılıyor

4 çeşit yemek 80 lira: Halk lokantası açılıyor

Osmangazi Belediyesi, Bursa'nın ilk halk lokantasını açarak vatandaşlara 4 çeşit yemeği sadece 80 liraya sunacak.

Osmangazi Belediyesi, vatandaşlara ekonomik ve sağlıklı yemekler sunma amacıyla Bursa'nın ilk halk lokantasını açıyor. Osmangazi Meydanı'nda hizmet verecek olan Osmangazi Halk Lokantası, 10 Haziran Pazartesi günü saat 11.30'da açılışını gerçekleştirecek. Hafta içi her gün saat 11.00 ile 15.00 arasında hizmet verecek olan lokanta, hafta sonları ve resmi tatillerde kapalı olacak.

Günlük Bin Kişilik Yemek Kapasitesi

Günlük bin kişilik yemek çıkaracak olan Osmangazi Halk Lokantası, dört çeşit yemeği sadece 80 liradan satışa sunacak. Self servis şeklinde hizmet verecek olan lokanta, aynı anda 300-350 kişiye hizmet edebilecek kapasitede olacak. Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, halk lokantasının dar gelirli vatandaşlara ucuz fiyata yemek yeme imkanı sunacağını belirtti.

"Amacımız Esnafa Rakip Olmak Değil"

Başkan Erkan Aydın, yaptığı açıklamada, "Halk lokantasında yemekler self servis şeklinde olacak. Aynı anda 300-350 kişiye hizmet verilecek. İlk etapta günlük bin kişilik yemek imkanı sunacağız. Hedefimiz esnafa rakip olmak değil, onlarla rekabet etmek değil. Dar gelirli vatandaşlarımıza uygun fiyatlı yemek hizmeti vermek" dedi.

Osmangazi Belediyesi, bu yeni hizmetiyle dar gelirli vatandaşlara destek olmayı ve onların sağlıklı, ekonomik yemeklere ulaşmasını sağlamayı hedefliyor. Osmangazi Halk Lokantası, bu amacı doğrultusunda hizmet vermeye başlayacak.

4 çeşit yemek 80 lira: Halk lokantası açılıyor

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler