Konya'da Başıboş Köpekler 21 Yaşındaki Genç Kıza Saldırdı

Konya'da Başıboş Köpekler 21 Yaşındaki Genç Kıza Saldırdı

Konya'nın Selçuklu ilçesinde bulunan Aydınlıkevler Mahallesi Muhammed İkbal Parkı'nda, başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 21 yaşındaki Rümeysa Kaçar, bacağından yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 12.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi Muhammed İkbal Parkı'nda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 21 yaşındaki Rümeysa Kaçar, parkta bulunan başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Köpekler, genç kızı bacağından ısırdı.

Çevredeki Vatandaşlar Yardım Etti

Çevredeki vatandaşlar, Rümeysa Kaçar'ın yardımına koşarak onu köpeklerden kurtardı. Olay yerine ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi sağlık görevlileri tarafından yapılan Rümeysa Kaçar, ambulansla Konya Numune Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

"Eve Gidiyordum, Köpekler Üzerime Geldi"

Olay anını anlatan Rümeysa Kaçar, "Ben eve gidiyordum. Bu sırada burada köpek topluluğu vardı. Benim üzerime geldi ve bacağımdan ısırdı. Daha sonra bağırınca kaçtı. Yanıma vatandaşlar geldi. Şimdi bu haldeyim, gerekenin yapılmasını istiyorum" diye konuştu.

Park Yakınlarında Köpek Topluluğu Dikkat Çekti

Olayın yaşandığı parkın yakınlarındaki başıboş köpek topluluğu ise dikkat çekti. Bölgedeki vatandaşlar, bu tür olayların tekrarlanmaması için yetkililerin önlem almasını talep ediyor.

Konya'da Başıboş Köpekler 21 Yaşındaki Genç Kıza Saldırdı

Konya'da Başıboş Köpekler 21 Yaşındaki Genç Kıza Saldırdı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler