69 Yaşındaki Işık Hancı Evinde Ölü Bulundu

69 Yaşındaki Işık Hancı Evinde Ölü Bulundu

Karaman'ın Külhan Mahallesi'nde, yakınlarının ulaşamadığı 69 yaşındaki Işık Hancı, evinde hareketsiz bulundu. Olay, vatandaşların kaygı üzerine 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesiyle ortaya çıktı.

Külhan Mahallesi 2. İstasyon Caddesi'nde bulunan 4 katlı binanın birinci katında gerçekleşen olayda, Hancı'nın yakınları, uzun süre haber alamadıkları için durumu yetkililere bildirdi. İhbarın ardından olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

İtfaiye Ekipleri Kapıyı Kırarak İçeri Girdi

İtfaiye ekipleri, kilitli olan evin kapısını kırarak içeri girdiğinde, Işık Hancı'yı koltukta hareketsiz bir şekilde buldu. Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Hancı'nın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Otopsi ve Soruşturma Süreci

Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından, Hancı'nın cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Hancı'nın kalp krizi geçirmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

69 Yaşındaki Işık Hancı Evinde Ölü Bulundu

69 Yaşındaki Işık Hancı Evinde Ölü Bulundu

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.