AK Parti Konya'da İstifa

AK Parti Konya'da İstifa

AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanı Esra Doğan Candan, 12 Ocak 2018'den beri yürüttüğü görevinden affını istedi. Candan, istifasını duyurduğu açıklamasında dava arkadaşlarına ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

AK Parti Konya Kadın Kolları Başkanı Esra Doğan Candan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile görevinden affını istedi. Candan, 12 Ocak 2018'den bu yana yürüttüğü Kadın Kolları Başkanlığı görevinin sonuna geldiğini belirtti ve şu ifadeleri kullandı:

"Değerli Dava ve Yol Arkadaşlarım, Kıymetli Hemşehrilerim, 12.01.2018 tarihinden bu yana yürütmüş olduğum AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanlığı görevimden affımı istedim. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunarım."

Candan, görevde bulunduğu süre boyunca dava bilinci ve inançla çalıştığını ifade ederek, davanın baki, kişilerin geçici olduğunu vurguladı.

AK Parti'de Kongre Süreci

AK Parti, 3 Eylül'de Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nda (MKYK) alınan kararla 8. Büyük Olağan Kongre sürecini başlattı. Kongre sürecinde mahalle delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından belde ve ilçe kongrelerine geçilecek.

12 Ekim'de başlaması beklenen ilçe kongreleri, 28 Aralık'ta il kongreleri ile devam edecek. AK Parti, Mart ayı sonuna kadar 8. Büyük Olağan Kongre'ye hazırlıklarını tamamlamayı planlıyor.

Esra Doğan Candan'ın Teşekkür Mesajı

Esra Doğan Candan, istifasında birlikte çalıştığı dava arkadaşlarına teşekkür ederek şu ifadelere yer verdi:

"Bu güne kadar birlikte yol arkadaşlığı yaptığımız İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyelerime, ilçe Kadın Kolları Başkanlarıma ve Yönetim Kurulu üyelerine, Mahalle Başkanlarımıza teşekkür ederim. En büyük şükranlarımı ise davamızın lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a arz ederim."

Candan, siyasi görevlerin kimsenin mülkü olmadığını vurgularken, yenilenmenin davaya güç katacağına inandığını belirtti.

AK Parti'nin Gelecek Hedefleri

Candan, AK Parti’nin Adalet ve Kalkınma ilkeleri doğrultusunda ülkeye büyük hizmetler sunduğunu ve bundan sonra da hizmetlerine devam edeceğine olan inancını dile getirdi. Görevden ayrılmasının davaya olan bağlılığını etkilemeyeceğini ifade eden Candan, "Kazandığımız başarılar milletimizin teveccühü ve Rabbimizin lütfudur. Davamızda samimiyetle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.