Aksaray'da Feci Kaza: Otomobil Bariyerlere Çarptı, 1 Ölü, 2 Yaralı

Aksaray'da Feci Kaza: Otomobil Bariyerlere Çarptı, 1 Ölü, 2 Yaralı

Aksaray'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bariyerlere çarparak hurdaya döndü. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de ağır yaralandı.

Aksaray'da meydana gelen kaza, Ankara - Niğde Otoyolu Ortaköy ilçesi yakınlarında gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, S.G. (53) idaresindeki 34 SLP 80 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak otoyol bariyerlerine çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil hurdaya dönerken, sürücü S.G. ve araçta yolcu olarak bulunan Nurhan Gül (59) ile A.G. (69) ağır yaralandı.

Olay Yerine Ekipler Sevk Edildi

Kazanın ardından olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak onları Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırdı.

Hastanede Üzücü Haber

Hastaneye kaldırılan yaralılardan Nurhan Gül, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralılar S.G. ve A.G.'nin sağlık durumlarının ise ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kazayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Olayla ilgili tahkikat başlatıldığı ve kazanın detaylarının araştırıldığı bildirildi. Yetkililer, sürücülerin dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.

Aksaray'da Feci Kaza: Otomobil Bariyerlere Çarptı, 1 Ölü, 2 Yaralı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.