Alanyaspor’da Hasan Çavuşoğlu güven tazeledi

Alanyaspor’da Hasan Çavuşoğlu güven tazeledi

Alanyaspor’da gerçekleştirilen Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısında, Hasan Çavuşoğlu oy birliğiyle yeniden başkan seçildi. Çavuşoğlu, 13 yıllık istikrar vurgusu yaparak, Alanyaspor’un hizmet yeri olduğunu belirtti.

Corendon Alanyaspor’un 30 Mayıs’ta yapılması planlanan ancak çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı bugün gerçekleştirildi. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Konferans Salonu’nda yapılan toplantı, Divan Kurulu Başkanı seçimi ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından gündem maddelerine geçildi.

Hasan Çavuşoğlu: "Alanyaspor Hizmet Yeridir"

Toplantıda açılış konuşmasını yapan kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanyaspor'un yönetim tarzına yönelik eleştirilere yanıt verdi. Çavuşoğlu, 13 yıldır aynı istikrarla kulübü yönettiklerini belirterek şunları söyledi:

"Alanyaspor'un gelir kaynakları 10 milyon TL. Bu bütçe ile Süper Lig'de ne kadar başarılı olabiliriz? Süper Lig’de işler parayla dönüyor. 8 yılı bitirdik ve 10 milyon TL sabit gelir kaynaklarımız var. Bugüne kadar bu takımı Süper Lig'de nasıl tuttuğumuzu algılayamadılar. Kongre diyorlar, ben her sene kongre kararı alıyorum. Buyurun gelin, yüreğiniz yetiyorsa yönetim oluşturun devredelim. Benimle 13 yıldır yol yürüyen kadroda, yönetimde olan olmayan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Hepsi benim olduğum yerde yürüdüler. 13 yıldır Türkiye'de aynı istikrarlı başkan ve yönetimi uyum içinde olan yoktur. Biz arkadaşlarımızla beraber devam edeceğiz. Alanyaspor hizmet yeridir. Geçmiş dönem Alanyaspor'da yöneticilik yapanlara teşekkür ediyorum. Orası emek verme yeri. Önümüzdeki dönem için çalışmalarımıza bugünden itibaren başlayacağız. İnşallah yine Fatih Tekke hocamızla devam edeceğiz. Ben, yönetime yeni katılan senle varız diyen arkadaşlarımıza da hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Taraftarlara, Alanyaspor'a emek veren herkese teşekkür ediyorum."

Alanyaspor’un Borcu 180 Milyon TL

Başkan Çavuşoğlu'nun konuşmasının ardından Alanyaspor Genel Koordinatörü Mevlüthan Çavuşoğlu, faaliyet raporunu okudu. Raporda, Alanyaspor kulübünün mevcut borcunun toplam 180 milyon 876 bin 155 TL olduğu açıklandı.

Oy Birliği ile Tekrar Başkan

Genel kurulda tek aday olarak seçime giren Hasan Çavuşoğlu, oy birliğiyle yeniden kulüp başkanlığına seçildi. Toplantının ardından Başkan Çavuşoğlu ve yeni yönetim kurulu toplu fotoğraf çektirdi.

Hasan Çavuşoğlu'nun başkanlık süresi boyunca Alanyaspor’a hizmet etmeye devam edeceği ve yeni dönemde de aynı istikrarı sürdüreceği ifade edildi.

Alanyaspor’da Hasan Çavuşoğlu güven tazeledi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.