Ali Çamdalı İstifa mı Etti?

Ali Çamdalı İstifa mı Etti?

Konyaspor'da alınan 1 puana tepkiler yükseldi. Taraftarların bazıları maçın sonuna doğru "Ali Çamdalı istifa" tezahüratları yaptı. Peki, Ali Çamdalı istifa edecek mi?

Süper Lig'e Kasımpaşa galibiyetiyle başlayan Konyaspor, 6 haftada 8 puan toplayarak taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. 6. hafta maçında Sivasspor'u ağırlayan yeşil beyazlılar sahadan 0-0 beraberlikle ayrılınca gözler Teknik Direktör Ali Çamdalı'ya çevrildi. Ali Çamdalı'nın istifasını isteyen bazı taraftarlar tepkilerini tribünden ve sosyal medyadan dile getiriyor.

ali-camdali-istifa.jpg

Kadro tercihi ve özellikle ilk yarı ortaya konan futbolla eleştiri oklarını üzerinde toplayan Ali Çamdalı, Konya'ya eksik gelen Sivasspor'u da yenmeyi başaramadı.

İkinci yarı oynanan güzel futbolu ilk yarıda sergileyemeyen Konyaspor, sezona en çok transfer yapan takımlar arasında girdi. Bu durum ise Ali Çamdalı'nın yanı sıra Konyaspor yönetimini de zor durumda bırakmışa benziyor.

Ali Çamdalı'nın istifa edip etmediğiyle ilgili gelişmeleri memleket.com.tr'den takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.