Ali Çamdalı'dan olay 'istifa' yanıtı

Ali Çamdalı'dan olay 'istifa' yanıtı

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, Kayserispor ile golsüz berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, "Bu ligde her puan bizim için değerli. Değişik bir oyun oynamaya çalışıyoruz" dedi.

Süper Lig'in 4. haftasında Konyaspor, Kayserispor ile evinde golsüz berabere kaldı. Maç sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, milli araya galibiyetle girme hedefinde olduklarını ancak bu hedefi gerçekleştiremediklerini belirtti. Çamdalı, "Gönül isterdi ki buraya gelen taraftarlarımızı mutlu bir şekilde evlerine gönderelim ve milli araya moralli girelim. Bu ligde her puan bizim için değerli. Olumlu yönden bakarsak değişik bir oyun oynamaya çalışıyoruz. İlk üç haftada yediğimiz 7 gol vardı. En azından bu durumu düzelttik ve kalemizde gol görmedik" ifadelerini kullandı.

Çamdalı'dan Taraftara Destek Çağrısı

Maç esnasında taraftarların istifa tezahüratlarına da değinen Çamdalı, futbolcuların sahada desteklenmesi gerektiğine vurgu yaptı. "Maçtan sonra her şeyi konuşabiliriz ama 90 dakika boyunca futbolcu arkadaşlarımızın desteğe ihtiyacı var. Kendimi bir kenara bırakıyorum; taraftarlar bana her şeyi söyleyebilir, o konuda bir sıkıntı yok. Ancak bunun yeri ve zamanı var. 30. dakikada kötü tezahüratlar başladı ve bu durum moral bozabiliyor. Bizim futbolculara moral vermemiz, destek olmamız gerekiyor. Tek isteğimiz bu. Taraftarlarımızın belli bir kısmında belki de geçen senenin bir alışkanlığı var, ancak bu durum bize destek değil, zarar veriyor. Umarım kısa sürede bir bütün olup, özellikle iç sahadaki maçlarda bu desteği hissettirebiliriz" şeklinde konuştu.

Konyaspor Taraftarlarına Mesaj

Çamdalı, taraftarların takıma olan desteğinin önemine dikkat çekerek, bu zor dönemde birlik olunması gerektiğini vurguladı. Gelecek haftalarda taraftar desteğinin devam etmesi gerektiğini belirterek, "Umarım kısa sürede bir bütün olup özellikle iç sahada rakiplere karşı üstünlük sağlayabiliriz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.