Ali Koç'u İterek Düşürmüştü: Fatih Özkan Özür Diledi

Ali Koç'u İterek Düşürmüştü: Fatih Özkan Özür Diledi

Süper Lig'in ikinci hafta karşılaşmasında Göztepe ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta yaşanan skandal olay, futbolseverlerin gündemine oturdu.

17 Ağustos 2024 tarihinde Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanan mücadelede, ilk yarının sona ermesinin ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve beraberindeki heyet, deplasman tribününe alınmayan Fenerbahçeli taraftarlar için saha kenarına hareket etti. Bu sırada Göztepeli taraftarların tepkisi büyüdü. İkinci yarının başlamasıyla birlikte, Ali Koç ve ekibi protokol bölümüne geçerken, Göztepe'nin akreditasyon kartına sahip olan Fatih Özkan, Koç'u arkadan iterek düşürdü.

Ali Koç'u İterek Düşürmüştü: Fatih Özkan Özür Diledi

Emniyet ve Özkan'ın Açıklaması

Olayın ardından İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şubesi ekipleri, Fatih Özkan'ı gözaltına aldı. Özkan, savcılıkta ifadesinin alınmasının ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Fatih Özkan, yaptığı yazılı açıklamada, yaşanan olay nedeniyle üzgün olduğunu ve özür dilediğini belirtti. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Ali Koç'u İterek Düşürmüştü: Fatih Özkan Özür Diledi

"17/08/24 tarihinde futbolumuzun iki güzide kulübü arasında oynanan müsabaka sırasında meydana gelen ve halihazırda kamuoyunu meşgul etmeye devam eden menfur olayın bir tarafı olarak yaşanan bu olay nedeni ile son derece üzgün olduğumun bilinmesini isterim. Kamuoyunun bu olay nedeni ile daha fazla meşgul edilmemesi; her iki güzide kulübe gönül vermiş taraftarların yıpratılmaması için başta tüm kamuoyu olmak üzere mensubu olduğum Göztepe Spor Kulübü, kulüp onursal başkanı Mehmet Sepil, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ile tüm Fenerbahçe camiasından özür dilediğimi kamuoyuna saygı ile bildiririm."

Bu olay, futbol camiasında geniş yankı uyandırırken, sporun dostluk ve fair-play ruhuna gölge düşüren bir gelişme olarak değerlendirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.