Ankara Büyükşehir, KPSS Ortaöğretim Sınavı’na gireceklerin ücretlerini karşılayacak

Ankara Büyükşehir, KPSS Ortaöğretim Sınavı’na gireceklerin ücretlerini karşılayacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal destek alan ve 35 yaşını aşmamış adayların 2024 KPSS Ortaöğretim Sınavı başvuru ücretlerini karşılayacak. Başvurular, 28 Temmuz 2024 tarihine kadar yapılabilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, "Geleceği Birlikte İnşa Ediyoruz" sloganıyla eğitimde fırsat eşitliği sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, sosyal destek alan ve 35 yaşını aşmamış adayların 2024 KPSS Ortaöğretim Başvuru ücretleri karşılanacak.

Ön Başvuru İçin Son Gün 28 Temmuz

ÖSYM başvurularını tamamlayan ve sosyal destek alan adaylar, başvuru evrakları ile birlikte ön başvuruda bulunabilecek. Vatandaşlar, ön başvurularını en geç 28 Temmuz 2024 saat 17.00’ye kadar Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin internet sitesi üzerinden gerçekleştirebilecek.

Başvuru Süreci

  1. ÖSYM Başvurusu: 2024 KPSS Ortaöğretim sınavı için ÖSYM üzerinden başvurularını yapmış olmak.
  2. Başvuru Belgesi: "2024 KPSS Ortaöğretim Başvuru Belgesi"ni en geç 28 Temmuz 2024 tarihine kadar sisteme yüklemek.
  3. Ön Başvuru: Sosyal destek alan ve 35 yaşını aşmamış adayların, başvuru evrakları ile beraber Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin internet adresi üzerinden başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.

Ankara Büyükşehir, KPSS Ortaöğretim Sınavı’na gireceklerin ücretlerini karşılayacak

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.