Ankara'da önemli değişiklik! 1 ay süreyle askıda kalacak

Ankara'da önemli değişiklik! 1 ay süreyle askıda kalacak

Ankara Keçiören Belediyesi, Ovacık Mahallesi'nde yapılan imar değişikliğini duyurdu. 82324 Nolu imar uygulaması, 29 Ağustos 2024 tarihinden itibaren 30 gün boyunca ilan panosunda askıya çıkarıldı.

Ankara'nın Keçiören ilçesine bağlı Ovacık Mahallesi'nde 82324 nolu imar uygulaması, Keçiören Belediye Encümeni'nin 4 Temmuz 2024 tarihli 1200 sayılı kararı ve Ankara Büyükşehir Belediye Encümeni'nin 22 Ağustos 2024 tarihli 1681 sayılı kararı doğrultusunda onaylanarak askıya çıkarıldı. Bu imar düzenlemesi, bölgedeki yapılaşma ve planlamalar üzerinde önemli etkiler yaratacak.

İmar Uygulaması 1 Ay Boyunca İncelenebilecek

Keçiören Belediyesi, 29 Ağustos 2024 tarihinden itibaren 30 gün süreyle Ovacık Mahallesi'ne ait imar uygulaması dosyasını İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün ilan panosunda askıya çıkardığını duyurdu. Vatandaşlar, bu süreç boyunca imar değişikliklerini inceleyerek itirazlarını iletme hakkına sahip olacak.

Keçiören Belediyesi'nden Vatandaşlara Duyuru

Keçiören Belediyesi yetkilileri, 82324 nolu imar değişikliği hakkında bilgi almak isteyen vatandaşları, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne başvurmaları konusunda bilgilendirdi. Ayrıca, itiraz etmek isteyenlerin yasal süre içerisinde taleplerini iletmeleri gerektiği vurgulandı.

Bu süreçte, Ovacık Mahallesi sakinlerinin gelişmeleri yakından takip etmesi ve herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için askı süresi içerisinde belediyeye başvurmaları önem taşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.