Antalya'da suç işledi, Konya'da yakalandı

Antalya'da suç işledi, Konya'da yakalandı

Konya’nın Akşehir ilçesinde uzun süredir aranan ve hakkında 19 yıl 14 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.A.A., polis ekiplerinin operasyonuyla yakalandı.

Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, ilçede huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla aralıksız çalışmaya devam ediyor. Bu kapsamda yürütülen çalışmalar neticesinde, Antalya’da işlediği suçların ardından kayıplara karışan ve hakkında iki ayrı yakalama kararı bulunan M.A.A.'nın izine ulaşıldı. Ekipler, M.A.A.'nın Akşehir’de olduğunu ve inşaatlarda işçi olarak çalıştığını tespit etti.

Ruhsatsız Tabanca ile Yakalandı

Şüphelinin kaldığı adresi belirleyen polis ekipleri, M.A.A.’yı yakalamak için operasyon düzenledi. M.A.A. evinde ruhsatsız bir tabanca ile birlikte yakalandı. Şüpheli hakkında yapılan incelemelerde, "Gece vakti silahla kişinin kendisini tanınmayacak hale getirerek yol kesmek veya konut, iş yeri ya da bunların eklentilerinde birden fazla kişi ile birlikte yağma" suçlarından 19 yıl 14 ay 15 gün hapis cezası bulunduğu ortaya çıktı.

Cezaevine Teslim Edildi

Emniyetteki işlemleri tamamlanan M.A.A., gerekli işlemlerin ardından Akşehir Cezaevi’ne gönderildi. Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçede suç ve suçlularla mücadeleye kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.