Araç Sahiplerine Müjde: Akaryakıta İndirim Geliyor!

Araç Sahiplerine Müjde: Akaryakıta İndirim Geliyor!

Son dönemde peş peşe gelen zamların ardından akaryakıt fiyatlarına nihayet indirim geliyor. 22 Ekim Salı gününden itibaren benzinde 1,87 TL, motorinde ise 1,65 TL indirim bekleniyor. LPG fiyatlarında ise bir değişiklik yok.

Peş peşe gelen akaryakıt zamlarının ardından araç sahiplerine güzel haber geldi. Orta Doğu'daki siyasi belirsizlikler ve dolar kurunun etkisiyle zamlanan akaryakıt fiyatlarında bu kez düşüş yaşanacak. 22 Ekim Salı gününden itibaren benzinde 1 lira 87 kuruş, motorinde ise 1 lira 65 kuruş indirim yapılması bekleniyor.

Brent Petrol Fiyatlarındaki Düşüş İndirim Getiriyor

Temmuz ayında 87 dolar seviyesini aşan brent petrol fiyatları, geçtiğimiz hafta yüzde 7,35 oranında değer kaybederek 72,91 dolara kadar geriledi. Bu düşüş, Türkiye’deki akaryakıt fiyatlarına da indirim olarak yansıyacak. Son haftalarda sıkça artan akaryakıt fiyatlarının ardından araç sahipleri rahat bir nefes alacak.

Son Zamlar Ne Kadardı?

Geçtiğimiz hafta akaryakıta yeni zamlar yapılmış, motorine 76 kuruş, benzine ise 1 lira 59 kuruş artış uygulanmıştı. Ancak bu hafta petrol fiyatlarındaki düşüşle birlikte indirim beklentisi oluştu.

LPG Fiyatlarında Değişiklik Yok

Benzin ve motorine yapılacak bu indirimlerin aksine LPG fiyatlarında ise şu an için bir değişiklik beklenmiyor. Araç sahipleri, benzinde ve motorinde gelen indirimle yakıt maliyetlerinde bir rahatlama hissedecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.