Ayancık ve Beytüşşebap'a hakim ataması Resmi Gazete'de

Ayancık ve Beytüşşebap'a hakim ataması Resmi Gazete'de

Resmi Gazete'de yayımlanan Hakimler ve Savcılar Kurulu kararı ile 2 hakim ve 1 cumhuriyet savcısı ataması yapıldı. Atamalar, 8 Ekim 2024 tarihli ad çekme sonuçlarına göre gerçekleşti.

Resmi Gazete’de yayımlanan Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun kararıyla, 2 hakim ve 1 cumhuriyet savcısı ataması gerçekleştirildi. 8 Ekim 2024 tarihinde yapılan ad çekme sonuçlarına göre atamalar belirlenirken, ilgili kişilerin yeni görev yerleri de açıklandı.

Atama Sonuçları: Hangi Hakim ve Savcı Nereye Atandı?

Hakim adaylarından Kürşat Boyvat, Sinop Ayancık Hakimliğine atanırken, Nihan Özden ise Şırnak Beytüşşebap Hakimliğine görevlendirildi. Cumhuriyet Savcısı Adayı Ebru Kilit ise Bingöl Kiğı Cumhuriyet Savcılığına atandı.

Resmi Gazete’de Yayımlandı

Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun atama kararları, 9 Ekim 2024 tarihli Resmi Gazete'de kamuoyuna duyuruldu. Kararların Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla atamaların resmiyet kazandığı belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.