Aynı bıçakla birbirlerini ağır yaraladılar

Aynı bıçakla birbirlerini ağır yaraladılar

Karaman'ın Hacıcelal Mahallesi'nde, eskiye dayalı husumet nedeniyle çıkan kavgada iki kişi birbirini bıçaklayarak ağır yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Hacıcelal Mahallesi 176. Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, aralarında geçmişe dayalı husumet bulunan G.N. (37) ile İ.K. (46), sokakta karşılaşarak tartışmaya başladı. Tartışma kısa süre sonra kavgaya dönüştü. Yanındaki bıçağı kullanan İ.K., G.N.'yi yaraladı. Ancak G.N., aynı bıçağı ele geçirerek İ.K.'yi de yaraladı.

Aynı bıçakla birbirlerini ağır yaraladılar

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kanlar içinde yerde yatan G.N. ve İ.K., sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Her iki yaralının da sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Aynı bıçakla birbirlerini ağır yaraladılar

Polis Olay Yerinde İnceleme Yaptı

Olay yeri inceleme ekipleri, kavganın yaşandığı sokakta geniş çaplı bir çalışma yaptı. Polis, olayla ilgili tahkikat başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.