Bilgisayar oyunundan etkilendi, 3 kişiyi bıçakladı

Bilgisayar oyunundan etkilendi, 3 kişiyi bıçakladı

Başakşehir Kayaşehir Mahallesi'nde meydana gelen korkunç olayda, 17 yaşındaki bir genç yolda yürüyen 3 kişiye bıçakla saldırdı. Saldırı anı cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, saldırgan polis ekiplerince yakalandı.

İstanbul Başakşehir Kayaşehir Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, 17 yaşındaki M.G. isimli şahıs, Rabia Caddesi'nde yürüyen 3 kişiye bıçakla saldırdı. İddiaya göre, saldırgan hazırlıklarını tenha bir noktada yaptıktan sonra çevresine rastgele saldırmaya başladı. Saldırı anı çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Saldırı Anı Kameralara Yansıdı

Saldırıdan önceki hazırlık aşaması ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde saldırganın çantasından bir bıçak ve bez parçası çıkararak hazırlık yaptığı, ardından önüne çıkan 3 kişiyi bıçakladığı görülüyor. Saldırı sonrası olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. M.G. olay yerinden kaçmaya çalışırken polis tarafından kısa sürede yakalandı.

Bilgisayar Oyunlarından Etkilenmiş

Şahsın bilgisayar oyunlarından etkilenerek böyle bir eylem gerçekleştirdiği öğrenildi. Ayrıca, olay sırasında bir okula da girmeye çalıştığı iddia edildi. 17 yaşındaki saldırgan M.G., emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Yaralıların Durumu Ciddi

Saldırıda yaralanan E.Ç., S.Y. ve H.F.E. isimli vatandaşlar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.