BİM Tırının Dorsesi Ayrıldı: Park Halindeki Araçlara Çarptı

BİM Tırının Dorsesi Ayrıldı: Park Halindeki Araçlara Çarptı

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde BİM markete ait bir tırın dorsesi seyir halindeyken ayrıldı. Kontrolden çıkan dorse, park halindeki üç araca çarparak durabildi. Kazada maddi hasar meydana geldi.

Ankara’nın Yenimahalle ilçesi İnönü Mahallesi'nde sabah saatlerinde yaşanan olayda, BİM markete ait bir tırın dorsesi, henüz bilinmeyen bir sebeple tırdan ayrıldı. Olay, 1794. Sokak üzerinde meydana geldi.

Üç Araca Çarptı

Dorsenin ayrılmasıyla yola savrulan dorse, park halindeki üç araca çarparak durabildi. Şans eseri kazada can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı ancak araçlarda ciddi maddi hasar oluştu.

Kazanın Sebebi Araştırılıyor

Yetkililer, olayla ilgili soruşturma başlattı. Dorsenin neden tırdan ayrıldığı ve kazanın nasıl meydana geldiği incelemeler sonucunda netlik kazanacak. Kazanın ardından, bölgedeki trafik akışı kısa süreliğine kontrollü şekilde sağlandı.

BİM Tırının Dorsesi Ayrıldı: Park Halindeki Araçlara Çarptı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.