Bu arsayı kim satın alacak? Konya'da tarihi satışa günler kaldı! İstenen rakam dudak uçuklatıyor

Bu arsayı kim satın alacak? Konya'da tarihi satışa günler kaldı! İstenen rakam dudak uçuklatıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından ihaleye çıkarılan 132 bin 660 metrekarelik arsa için 1 milyar 227 milyon 150 bin TL muhammen bedel belirlendi. İhale sonrası arsayı kimin alacağı ise merak konusu oldu. Detaylar haberimizde.

Konya'da 132 bin 660 metrekarelik küçük sanayi alanı imarlı arsa, 1 milyar 227 milyon 150 bin TL muhammen bedel ile 23 Temmuz'da ihaleye çıkarılacak.

Konya Yeni Motorlu Sanayisine komşu konumdaki arsa, şehrin yeni cazibe alanlarından biri olarak dikkat çekiyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek ihaleye katılmak isteyenler, 36 milyon 814 bin 500 TL geçici teminat yatırması gerekiyor.

konya-arsa-satisi-ihalesi.jpg

İhale kapalı zarf usulüyle yapılacak ve KDV'den muaf.

Arsa Yatırımcıların İlgisini Çekecek mi?

Konya'nın en büyük arsa satışlarından biri olarak nitelendirilen bu arsanın, yatırımcılar tarafından yoğun ilgi görmesi bekleniyor. Konya Yeni Motorlu Sanayisine komşu olması ve küçük sanayi sitesi için tek kat imarlı olması, arsanın cazibesini artırıyor.

konya-arsa-satis-ihalesi.jpg

İhale Sonucunda Ne Olacak?

23 Temmuz'da gerçekleşecek ihalede en yüksek teklifi veren yatırımcı, arsanın yeni sahibi olacak. Bu satış, Konya'nın gayrimenkul piyasası için de önemli bir gösterge olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.