Burak Yılmaz, Kayserispor'daki görevinden istifa etti

Burak Yılmaz, Kayserispor'daki görevinden istifa etti

Burak Yılmaz, Kayserispor'daki görevinden istifa etti

Süper Lig'in 7. hafta maçında Beşiktaş'a karşı 3-0'lık mağlubiyetin ardından Kayserispor'da teknik direktör Burak Yılmaz, istifa kararı aldı.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Yılmaz ;

Maçla ilgili söyleyeceklerim var. İlk 60 dakika boyunca uyguladığımız plan tamamen işe yaradı. Önde baskı yaparak ve geçiş pozisyonları arayarak iyi bir oyun sergiledik. Ancak bu süre zarfında gol atmayı başaramadık ve bu da iki takım arasındaki kalite farkını ortaya çıkardı. Beşiktaş, bugün kötü oynasa bile nasıl kazanacağını gösterdi. Bu yüzden kendilerini tebrik ediyorum. Oynadığımız maçlar arasında yalnızca Göztepe karşısında yenilgiyi hak ettiğimizi düşünüyorum. Ancak son yarım saatte yediğimiz gol sonrası durum hakkında tartışabiliriz; kesinlikle gerekçelerimiz var. Göztepe maçı dışında, oyundan çok memnunum ama kazanamamak hem bizi hem de şehri yıpratıyor. Kesinlikle kazanmalıydık. Fikstürümüz de bu yönde; bahane yok. Göztepe maçında yedi sakatımız vardı, bu maçta da bir sürü sakat oyuncumuz var. Ancak hiçbir bahanem yok; başarılı olmak zorundaydık.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.