Canlı Yayında Tabancayla Kendini Vuran Kişi Ağır Yaralı

Canlı Yayında Tabancayla Kendini Vuran Kişi Ağır Yaralı

Ankara Çankaya'da sabah saatlerinde sosyal medya üzerinden canlı yayın yaparken kendisini tabanca ile başından vuran K.Y., hastanede yoğun bakıma alındı. Durumu kritik.

Ankara, Çankaya'nın Birlik Mahallesi'nde sabah saat 05.00 sularında meydana gelen olayda, 45 yaşındaki K.Y., sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın yaparken elinde tabanca ile şakağına dayadı. K.Y., yanlışlıkla tetiği çekmesi sonucu silahın ateşlenmesi ile başından vuruldu.

Ağır Yaralı Olarak Hastaneye Kaldırıldı

Silah sesi üzerine çevredeki vatandaşlar tarafından durum sağlık ekiplerine bildirildi. Olay yerine hızla ulaşan ambulans ekibi, ağır yaralanan K.Y.'yi hemen hastaneye kaldırdı. Hastanede yoğun bakım servisinde müşahede altına alınan K.Y.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Sosyal Medyada Büyük Yankı Uyandırdı

Olay, K.Y.'nin canlı yayınını izleyen takipçileri arasında büyük bir şok ve endişe yarattı. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarda, izleyiciler olayın şokunu atlatamadıklarını ve K.Y.'nin sağlık durumu hakkında endişeli olduklarını belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.