Cumhurbaşkanı Erdoğan: Narin kızımızın hesabını soracağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Narin kızımızın hesabını soracağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Bağlar’da hunharca katledilen Narin’in acı haberine ilişkin sert açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirdiği Millete Sesleniş konuşmasında, "Masum yavruyu öldüren canilerin en ağır cezaya çarptırılması için konunun bizzat takipçisi olacağım" ifadelerini kullandı.

"Ağustos zaferlerimizi coşkuyla kutladık"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşık 3 buçuk saat süren kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamalarda, Malazgirt Zaferi ve 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı büyük bir gurur ve coşkuyla kutladıklarını belirtti. “Ahlat'ta gerçekleştirdiğimiz son kabine toplantımızdan bugüne aşk ile koşan yorulmaz düsturuyla ülkemiz ve milletimiz için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

"Savunma sanayimizde dev atılımlar gerçekleştirdik"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, harp okullarının mezuniyet törenlerinde genç teğmenlerin sevincine ortak olduklarını ifade ederek, savunma sanayisindeki gelişmelere dikkat çekti. Erdoğan, "İHA ve SİHA teknolojilerinde dünyanın ilk 3-4 ülkesinden birisiyiz. 22 yıl önce dışa bağımlı olan savunma sanayimizi büyük oranda yerli ve milli hale getirdik" dedi.

"Narin yavrumuzun hesabını soracağız"

Erdoğan, Diyarbakır’da katledilen Narin’in cinayetinin takipçisi olacaklarını belirterek şunları söyledi: “Narin kızımızın canını alanlardan bunun hesabını adalet önünde mutlaka soracağız. Bu canilerin en ağır cezaya çarptırılması için bizzat takipçi olacağım.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.