Cumhurbaşkanı Erdoğan: Narin’i katledenler hesap verecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Narin’i katledenler hesap verecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır’da vahşice katledilen 8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümüne ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, adli sürecin takipçisi olacağını belirtti.

Narin Güran'ın Ölümü Tüm Türkiye'yi Yasa Boğdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır’da 21 Ağustos tarihinde kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Narin’in canice katledilmesinin ülke genelinde büyük üzüntü yarattığını ifade etti.

"Adalet Önünde Hesap Verecekler"

Erdoğan, açıklamasında Narin’i katledenlerin en ağır şekilde cezalandırılacaklarını ve adaletin yerini bulması için bizzat sürecin takipçisi olacağını vurguladı. Cumhurbaşkanı, “Narin evladımızı bizden kopartanların hak ettikleri en ağır cezayı almaları için adli sürecin bizzat takipçisi olacağımın bilinmesini istiyorum” dedi.

Güvenlik Güçlerinin 19 Günlük Arama Çalışmaları

Narin Güran’ın kaybolmasının ardından güvenlik güçlerinin 19 gün boyunca yoğun bir arama çalışması yürüttüğünü belirten Erdoğan, “Güvenlik güçlerimiz, Narin’e canlı ulaşmak için büyük bir gayret sarf etti ancak maalesef yüreklerimize su serpen bir haber alamadık” diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.