Düğünlere Sivil Polis Denetimi

Düğünlere Sivil Polis Denetimi

Konya'nın Akşehir ilçesinde düğünlerde sivil polis görevlendirilmesi sayesinde, havaya ateş eden üç kişi suçüstü yakalandı. Yapılan aramalarda bir av tüfeği, çok sayıda mermi ve kartuş ele geçirildi.

Konya’nın Akşehir ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü, düğünlerde güvenliği sağlamak amacıyla sivil polis görevlendirerek denetimlerini sıkılaştırdı. Bu kapsamda Yeni Mahalle’de düzenlenen bir sokak düğününde H.C., İ.C. ve H.İ.C. isimli üç şahsın havaya ateş ettiği tespit edildi.

Havaya Ateş Eden Şahıslar Suçüstü Yakalandı

Düğün sırasında, H.C.'nin av tüfeğiyle havaya ateş ettikten sonra silahı aracına koyduğu belirlendi. Olay yerindeki sivil polisler tarafından tespit edilen İ.C., havaya ateş ettiği sırada suç aleti tabanca ile yakalanarak gözaltına alındı. Ardından olay yerine çağrılan Asayiş Büro Amirliği ekipleri, H.İ.C. ve H.C.'yi de gözaltına aldı.

Silah ve Mermilere El Konuldu

Polis ekiplerinin H.C.'nin aracında yaptığı aramada, 1 adet av tüfeği, 218 adet tabanca mermisi ve 2 adet av tüfeği kartuşu ele geçirildi. Gözaltına alınan üç şüpheli hakkında genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması ve 6136 Sayılı Kanun'a Muhalefet (S.K.M.) suçlarından adli işlem başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.