Duvara çarpan otomobilin sürücüsü direksiyonda can verdi

Duvara çarpan otomobilin sürücüsü direksiyonda can verdi

Konya'nın Beyşehir ilçesinde meydana gelen kazada, kontrolden çıkan otomobil kerpiç evin duvarına çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Ahmet Kaya tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Konya'nın Beyşehir ilçesine bağlı Fasıllar Mahallesi'nde yaşanan kazada, 76 yaşındaki Ahmet Kaya'nın kullandığı 42 H 5346 plakalı otomobil kontrolden çıkarak boş bir kerpiç evin duvarına çarptı. Olayda ağır yaralanan sürücü, hastaneye kaldırılmasına rağmen hayatını kaybetti.

Boş Eve Çarpan Otomobilin Duvarı Yıktı

Hüseyinler Mahallesi'nde ikamet eden Ahmet Kaya, Fasıllar Mahallesi'nde direksiyon hakimiyetini kaybederek yerleşim alanındaki cami yakınındaki boş kerpiç eve çarptı. Çarpmanın etkisiyle evin duvarının bir kısmı yıkıldı ve araç enkaz altında kaldı. Olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri, sürücüyü sıkıştığı yerden çıkararak Beyşehir Devlet Hastanesi'ne sevk etti.

Kalp Krizi İhtimali Üzerinde Duruluyor

Kazanın, sürücünün kalp krizi geçirmesi sonucu meydana geldiği düşünülüyor. Jandarma ekipleri, kazayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Ahmet Kaya’nın cenazesi otopsi için Beyşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.