Ekmeklik yangını evlere sıçramadan söndürüldü

Ekmeklik yangını evlere sıçramadan söndürüldü

Konya'nın Seydişehir ilçesinde bir evin yan tarafındaki ekmeklikte çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle diğer evlere sıçramadan kontrol altına alındı. Yangında ekmeklik ve motosiklet zarar gördü.

Konya’nın Seydişehir ilçesi Saadetler Mahallesi’nde akşam saatlerinde çıkan yangın, kısa süreli paniğe yol açtı. 153657 Sokak'ta bir evin yanındaki ekmeklikte meydana gelen yangın, gündüz saatlerinde kışlık ekmek yapılmasının ardından başladı.

İtfaiye Ekipleri Hızla Müdahale Etti

Yangını fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın, ekmeklikten evin çatısına sıçradı ancak ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde kısa sürede kontrol altına alındı ve diğer evlere sıçraması önlendi.

Maddi Hasar Meydana Geldi

Yangın sonucunda ekmeklik ile yanındaki motosiklet tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Ekmeklik yangını evlere sıçramadan söndürüldü

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.