Evinin önüne park etti, dere yatağında buldu

Evinin önüne park etti, dere yatağında buldu

Karaman'da işten dönen bir vatandaş, evinin önüne park ettiği otomobilinin gece yarısı dere yatağına uçtuğunu görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Neyse ki araçta hasar meydana gelmedi.

Olay, Karaman’ın Urgan Mahallesi 1991. Sokak'ta gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Hamdi Sümen isimli vatandaş işten döndükten sonra otomobilini evinin önüne park etti ve uyumak üzere evine girdi. Gece yarısı, bilinmeyen bir sebeple hareket etmeye başlayan 70 EF 591 plakalı otomobil, yaklaşık 200 metre geri geri giderek dere yatağına düştü.

Evinin önüne park etti, dere yatağında buldu

Otomobil Dere Yatağında Bulundu

Hamdi Sümen’in arkadaşlarının telefonla kendisini arayıp aracının yerini sorması üzerine, Sümen otomobilini kontrol etmek için dışarı çıktı. Aracını evinin önünde bulamayan Sümen, dere yatağına doğru ilerledi ve otomobilinin dere yatağında olduğunu görünce şaşkınlık yaşadı.

Hasarsız Bir Araç

Sümen, olay yerinde aracında herhangi bir ciddi hasar bulunmadığını belirtti. “Arabayı kontrol ettim, sadece plakalığın kırıldığını gördüm. Araç yaklaşık 200 metre geri geri gelerek vadiye düzgün bir şekilde inmiş. Arabada herhangi bir sıkıntı yok, Allah’a şükür” dedi. Sümen, otomobilin traktör yardımıyla dere yatağından çıkarıldığını ve çıkarma işlemi sırasında herhangi bir sorun yaşanmadığını ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler