Gümüşler Barajında Kaybolan Mehmet Elmas'ın Cansız Bedeni Bulundu

Gümüşler Barajında Kaybolan Mehmet Elmas'ın Cansız Bedeni Bulundu

Niğde merkeze bağlı Gümüşler beldesinde serinlemek için girdiği Gümüşler Baraj Göleti'nde kaybolan Mehmet Elmas'ın (40) cansız bedeni, dalgıç ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Niğde merkeze bağlı Gümüşler beldesinde dün öğle saatlerinde serinlemek amacıyla Gümüşler Baraj Göleti'ne giren Mehmet Elmas (40), gözden kayboldu. Olayın ihbar edilmesi üzerine arama çalışmaları başlatıldı, ancak havanın kararması nedeniyle çalışmalara ara verildi.

Arama Çalışmaları ve Vali'nin Açıklamaları

Olay yerine gelen Niğde Valisi Cahit Çelik, çalışmalara dair şu açıklamalarda bulundu: "Dün serinlemek için Gümüşler Barajı'na gelen 3 vatandaşımızdan biri gölete girdi. Arkadaşları gölden çıkmadığını görünce durumu ihbar etti ve hemen jandarma, AFAD ve sağlık ekiplerini buraya sevk ettik. Adana ve Mersin'den dalgıç ekipleri talep ettik. Adana'dan 6, Mersin'den ise 4 kişilik dalgıç ekibi geldi. 10 kişilik dalış ekibi vatandaşımızı dün 21.50'ye kadar aradılar ancak gece suyun içindeki görünürlük zor olduğu için ara verilmişti. Gün ışığı ile beraber arama çalışmaları başlatıldı."

Cansız Bedene Ulaşıldı

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı dalgıç polis ve Adana Jandarma Sualtı Arama ve Kurtarma Timi'nin sabah saatlerinde başlattığı arama çalışmaları sonucunda, Mehmet Elmas'ın cansız bedenine ulaşıldı. Elmas'ın cenazesi, yapılan incelemenin ardından Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Gümüşler Barajında Kaybolan Mehmet Elmas'ın Cansız Bedeni Bulundu

Gümüşler Barajında Kaybolan Mehmet Elmas'ın Cansız Bedeni Bulundu

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler