Excalibur CS2 Poolday Parti: Yazın Serinleten Efsane Turnuva Başlıyor

Excalibur CS2 Poolday Parti: Yazın Serinleten Efsane Turnuva Başlıyor

Excalibur'un düzenlediği Excalibur CS2 Poolday Parti, Counter Strike serisinin efsane haritasında, her yaştan oyuncunun mücadele edeceği bir turnuvaya ev sahipliği yapacak. Etkinlikte sürpriz isimler ve ödüller oyuncuları bekliyor.

Excalibur CS2 Poolday Parti Nedir?

Yazın bunaltıcı sıcaklarından kaçmak isteyen oyun tutkunları için Excalibur'un düzenlediği Excalibur CS2 Poolday Parti, büyük bir heyecan ve rekabetin yaşanacağı bir etkinlik olarak dikkat çekiyor. Counter Strike serisinin efsanevi haritası Poolday'da gerçekleştirilecek turnuva, Excalibur Discord sunucusunda düzenlenecek. Etkinlik, her yaştan ve seviyeden oyuncunun strateji ve becerilerini sergileyebileceği bir mücadele alanı sunacak.

Turnuva Takvimi ve Ödüller

Turnuva, 24 Ağustos saat 13.00'te eleme turları ile başlayacak. Eleme turlarının ardından finale yükselen oyuncular, 31 Ağustos saat 20.00'de gerçekleşecek final karşılaşmasında son aşamaya geçecek. Finalde kazanan oyuncu, 23.8" Excalibur Monitörün sahibi olacak. Ayrıca, etkinliğe katılan oyuncular arasında yapılacak çekilişle 3 kişiye Excalibur Gaming Sırt Çantası verilecek.

Etkinliğe Katılmak İçin Ne Yapmalı?

Eğer sen de serin suların ve sıcak rekabetin bir parçası olmak istiyorsan, Excalibur CS2 Poolday Parti'ye katılmak için hemen başvurunu yap. Rekabetin ve eğlencenin zirveye çıkacağı bu etkinlikte yerini alarak, hem ödülleri kazanma şansını yakala hem de unutulmaz bir deneyim yaşa.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.