Fatih Erbakan'dan Erken Seçim Çağrısı

Fatih Erbakan'dan Erken Seçim Çağrısı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 2025 sonu veya 2026 ilkbaharında erken seçim yapılması gerektiğini vurguladı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Teşekkür Ziyaretleri" çerçevesinde Kahramanmaraş’a geldi. 31 Mart yerel seçimlerinde Dulkadiroğlu Belediyesi'ni kazanan Yeniden Refah Partisi'ni ziyaret eden Erbakan, Kahramanmaraş halkının partilerine olan ilgisinin kendilerini memnun ettiğini belirtti. Erbakan, "Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da Yeniden Refah Partimize ciddi bir teveccüh gösterildi" dedi.

"Kahramanmaraş, Milli Görüş’e Her Zaman Yakın Olmuştur"

Erbakan, Kahramanmaraş’ın geçmişte Milli Görüş’e destek vermiş bir şehir olduğunu vurgulayarak, "Kahramanmaraş, 1989'da Refah Partisi'ni seçmiş bir şehir. 35 yıl sonra Yeniden Refah Partisi’ne dönmeleri bizi memnun etti. Kahramanmaraş halkı her zaman Milli Görüş’e sahip çıkmıştır" dedi.

Ayrıca, Kahramanmaraş’ın o dönemde Anavatan Partisi’nin yoğun etkisine rağmen Refah Partisi’ni seçtiğini hatırlattı.

"Milli Görüş Belediyeciliğiyle Adaletli Hizmetler Sağlayacağız"

Erbakan, Milli Görüş belediyeciliğinin adalet ve ahlaka dayandığını belirtti. Dulkadiroğlu Belediyesi’nde adaletli hizmetler sunulacağını ifade eden Erbakan, her kesimden insana eşit hizmet götürüleceğini söyleyerek, "Kim olursa olsun, her vatandaşa adaletli hizmetler sunacağız. Alevi, Sünni, sağcı veya solcu fark etmez, herkesin belediye başkanı olacağız." dedi.

Erken Seçim Çağrısı: "2025 Sonu veya 2026 İlkbaharında Erken Seçim Yapılmalı"

Fatih Erbakan, Türkiye'nin mevcut durumda 2028'e kadar bekleyemeyeceğini belirterek, erken seçim çağrısında bulundu. Erbakan, "2025 sonu veya 2026 ilkbaharında bir erken seçim yapılması gerekiyor. Milletimiz, 31 Mart'ta oylarıyla bir değişim talep etti. Bu değişimin Milli Görüş yönünde gerçekleşmesi gerektiğine inanıyoruz" dedi.

Fatih Erbakan'dan Erken Seçim Çağrısı

Fatih Erbakan'dan Erken Seçim Çağrısı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum