Gittiği takım düşüyor Konyaspor yine de onu istiyor!

Gittiği takım düşüyor Konyaspor yine de onu istiyor!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Konyaspor'da transfer çalışmaları da aralıksız sürüyor. Konyaspor'un peşinde olduğu futbolcunun ilginç istatistiği ise taraftarı korkutuyor.

Ulusal ve yerel basında Konyaspor'un Umut Nayir'la ilgilendiği ve görüşmeler yapıldığı günlerdir sayfalarda yer alıyor. Umut Nayır'la ilgili istatistikler ise Konyaspor taraftarına korku salmış durumda.

Fenerbahçe ile Konyaspor arasında yapılan transfer görüşmeleri sonrasında taraflar arasında el sıkışıldığı iddia ediliyor. Anlaşma sonunda Konyaspor'un Fenerbahçe'ye bonuslarla birlikte 600 bin euro bonservis bedeli ödeyeceği konuşuluyor.

Umut Nayir'in, Süper Lig ekibi Konyaspor'dan yıllık 30 Milyon TL maaş alacağı bile konuşuluyor. Taraftarın korkusu ise başka.

31 yaşındaki Umut, şu ana kadar 11 farklı takımın formasını giydi. Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi büyük kulüplerde de forma giyen tecrübeli oyuncu Anadolu kulüplerine pek de uğurlu gelmedi.

Geçtiğimiz sezon şampiyon olmasına neredeyse kesin gözüyle bakılan Fenerbahçe şampiyonluğu Galatasaray'a kaptırdı.

Ayrıca Umut Nayir'in formasını giydiği tüm Anadolu takımları ligden düştü.

umut-nayir-ankaragucu.jpg

Umut Nayir'in formasını giydiği ve ligden düşen takımlar şu şekilde:

- Ankaragücü
- Osmanlıspor
- Malatyaspor
- Göztepe
- Bursaspor
- Giresunspor
- Ümraniyespor
- Pendikspor

umut-nayir-bursaspor.jpgumut-nayir-pendik.jpgumut-nayir-giresunspor.jpgumut-nayir-umraniyespo.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum