Göksel Kortay'a 60. Sanat Yılı Plaketi Altın Portakal'da Verildi

Göksel Kortay'a 60. Sanat Yılı Plaketi Altın Portakal'da Verildi

61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde, usta oyuncu Göksel Kortay'a 60. sanat yılı dolayısıyla plaket takdim edildi.

Antalya'da düzenlenen 61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, sinema severlere unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Festivalin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması kategorisinde yer alan "Fidan" filminin oyuncu kadrosunda bulunan Göksel Kortay, 60. sanat yılını kutlamak amacıyla AKM Aspendos Salonu'nda gerçekleşen film prömiyerinin ardından plaket aldı.

Festival direktörü Deniz Yavuz ve BİROY temsilcisi Renan Bilek, Kortay’a plaketini takdim ederken, salonda bulunan seyirciler oyuncuya uzun süre alkışlarla eşlik etti. Duygu dolu anların yaşandığı törende, Kortay’ın 60 yıllık sanat hayatı ve Türk sinemasına kattıkları anıldı.

Antalya Altın Portakal Film Festivali, Türkiye’nin en köklü ve prestijli sinema etkinliklerinden biri olarak, her yıl birçok sanatçıyı ve filmi bir araya getiriyor. Bu yıl da sinemaseverler için unutulmaz anlara sahne olmaya devam ediyor.

Göksel Kortay'a 60. Sanat Yılı Plaketi Altın Portakal'da Verildi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.