Hapşırma Nöbetleri Geçiren Benazir Aydın'a Bakmayan Doktor Kalmadı

Hapşırma Nöbetleri Geçiren Benazir Aydın'a Bakmayan Doktor Kalmadı

Batman'dan Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'ne sevk edilen Benazir Aydın'ın tedavisinde önemli ilerlemeler kaydedildi. Doktorlar, Aydın'ın önümüzdeki günlerde taburcu edilmesini bekliyor.

Benazir Aydın, Batman'da yaşadığı sürekli hapşırma nöbetleri nedeniyle 18 Eylül'de Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Durumunun ciddiyeti nedeniyle, 2 Ekim'de ileri tetkik ve tedavi için Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Doktorlar Tarafından Yakından İzleniyor

Aydın, Ankara'da sevk edildiği günden bu yana Nöroloji, Psikiyatri, Kulak Burun Boğaz, İmmünoloji ve Alerji Hastalıkları ile Dahiliye bölümlerinden çeşitli uzman doktorlar tarafından takip ediliyor. Bu süreçte Aydın'a bir dizi test uygulandı. 8 gündür hastanede tedavi gören Aydın'ın sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi.

Taburcu Olma Süreci

Aydın'ın hapşırma nöbetlerinin azaldığı ve son yapılan değerlendirmelere göre önümüzdeki günlerde taburcu edilmesinin planlandığı ifade edildi. Aydın'ın durumu, doktorları tarafından dikkatle izleniyor ve sağlık ekibi, hastanın iyileşme sürecine dair umut verici gelişmeleri kaydediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.