Herşeye saldırıyorlar

Herşeye saldırıyorlar

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde sahipsiz köpeklerin bir tavuk saldırısı, güvenlik kamerasına yansıdı. O anları izleyen vatandaşlar, köpeklerin tehlikeli davranışlarından tedirgin olduklarını belirtti.

Hatay'ın Dörtyol ilçesi, Sanayi Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, sahipsiz köpekler bir tavuğa saldırarak telef etmeleri güvenlik kameralarına yansıdı. Başıboş köpeklerin tavuğa saldırdığı anlar, çevredeki vatandaşların tedirginliğine yol açtı. Görüntüleri izleyen vatandaşlar, sokak köpeklerinin potansiyel tehlikelerini fark ederek endişelerini dile getirdiler.

Herşeye saldırıyorlar

Olayı anlatan Orhan Dal, yaşadığı anı şu şekilde ifade etti: "İki köpek ilk başta tavuğu yakalıyor, daha sonra ölü numarası yapan tavuk kaçmaya çalışırken üçüncü köpek tarafından yakalanıyor. Başıboş üç köpek, daha sonrasında tavuğu yakalayıp paramparça ettiler. Güvenlik kamerasını izlediğimde gerçekten çok üzüldüm. Başıboş köpekler aç kaldıklarında bize bile saldırıyorlar."

Herşeye saldırıyorlar

Dal, sokak köpeklerinin tehlikeli olabileceğine dikkat çekerek, "Sokak köpekleri saldırıyor, kaç kişinin ölümüne sebep oldu. Bu köpekler gerçekten tehlikeli oluyorlar, geceleri bir araya gelip grup şeklinde saldırıyorlar" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
    Önceki ve Sonraki Haberler