İhracatta Tüm Dünyaya Köprü Olacağız

İhracatta Tüm Dünyaya Köprü Olacağız

Türkiye’nin en kapsamlı fuarları arasında yer alan MasterShoes Konya Ayakkabı&Çanta Moda Fuarı,16 Ekim Çarşamba günü Tüyap Konya Fuar Merkezi’nde kapılarını açıyor.

Türkiye’nin yanı sıra dünyanın her yerinden katılımın olduğu fuar birbirinden farklı ve güncel ürün gruplarına da ev sahipliği yapıyor.

Uluslararası İlişkiler Dış Ticaret Uzmanı, Danışman, İş İnsanı Mevlüt Hilmi Bilici, fuara Avrupa Birliği ülkelerinin yanı sıra, Asya, Ortadoğu, Rusya ve Afrika’dan ciddi ziyaretçi katılımının yaşanacağına dikkat çekti.

Konya’da Ayakkabı-Çanta sektörünün yeni pazarlar aradığının altını çizen Bilici, “Hızla büyüyen ve gelişen Afrika, bu anlamda Konya için önemli bir pazar oluşturuyor. Bunun Yanında Ortadoğu, Avrupa, Rusya, Amerika ve hatta Uzakdoğu da Ayakkabı-Çanta Sektörümüz için hedef bölge ve ülkeler arasında. Avrupa, Rusya ve Türki Cumhuriyetler ve Afrika ülkelerinden ve aslında tüm Dünyadan katılımın yoğun olacağı Ayakkabı-Çanta Fuarında açacağımız Export Meeting Point İhracat Buluşma Noktası’nda sanayilerimiz ile Dünyadaki Ayakkabı-Çanta sektörü ve alıcıları ve iş insanları arasında önemli bir danışmanlık ve rehberlik hizmeti sunmayı hedefliyoruz” dedi.

a1-001.jpg

Bilici, “Ayakkabı-Çanta Moda Fuarında İhracat Buluşma Noktasında konusunda uzman ekibimiz ile Tüm Dünyadan gelecek olan diplomat, işadamı ve devlet kurumlarından temsilciler ile Türk sanayisini buluşturup, ürün yelpazelerinin tanıtımını sağlamayı, en önemlisi ülkemize döviz girdisinin sağlanmasını hedefliyoruz. Bu anlamda sanayicilerimizin fuarda bizden gerekli tüm desteği alacağını belirtmek isterim. Biz, Konya ve ülkenin sadece Ayakkabı-Çanta değil, ihracattaki tüm kalemlerini tüm dünya ülkelerine taşıyabilecek ve ihracatını sağlayabilecek bir ekibiz. 25 yıldır danışmanlığını yaptığımız birçok farklı sektörde tüm dünyaya ihracat yapar hale gelmiştir. Bilgi ve birikimlerimizi ülkemiz ve sanayici ve iş insanlarımızla paylaşmaktan onur duyarız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.