İkna çabaları işe yaramadı, kendini denize bıraktı

İkna çabaları işe yaramadı, kendini denize bıraktı

İstanbul 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde korkuluklara çıkan bir kişi, kendini denize bırakarak hayatını kaybetti. Deniz polisi, şahsın cansız bedenini kısa sürede bularak kıyıya çıkardı.

İstanbul'da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde saat 01.00 sıralarında meydana gelen üzücü olayda, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi köprü korkuluklarına çıktı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Denizde de önlem alan deniz polisi, şahsın güvenliğini sağlamak için çaba gösterdi.

İkna Çabaları Yetersiz Kaldı

Polis ekipleri, köprü korkuluklarına çıkan şahsı ikna etmeye çalıştı. Ancak şahıs, bir süre korkuluklarda bekledikten sonra kendini denize bıraktı. Deniz polisi, denize düşen şahsı kısa sürede bularak tekneye çıkarttı.

Hayatını Kaybetti

Tekneye alınan şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. Cansız bedeni, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sonrası ambulansla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İkna çabaları işe yaramadı, kendini denize bıraktı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.