Ilgın'da Deprem!

Ilgın'da Deprem!

Ilgın sallandı! Deprem yerin 7 kilometre derinliğinde kaydedildi. Herhangi bir can kaybı veya yaralanma haberi gelmedi.

Konya'nın Ilgın ilçesinde 3,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 7 kilometre derinliğinde kaydedildi. İlk gelen bilgilere göre herhangi bir can kaybı veya yaralanma haberi alınmadı.

Deprem Bulcuk Mahallesi'nde Meydana Geldi

AFAD ve Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden (KRDAE) alınan bilgilere göre, deprem saat 22.08 sıralarında Ilgın'ın Bulcuk Mahallesi sınırları içinde meydana geldi. Deprem yerin 7 kilometre derinliğinde kaydedildi.

Şiddetli Deprem Panik Yarattı

Deprem, Ilgın ilçesinde ve çevre ilçelerde şiddetli bir şekilde hissedildi. Evlerinde ve iş yerlerinde bulunan vatandaşlar panikle dışarıya çıktı.

AKOM'dan Açıklama

Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi'nden (AKOM) yapılan açıklamada, "AFAD'ın paylaştığı verilere göre Ilgın’da 3,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Şu ana kadar AKOM ekiplerimize olumsuz bir durum ulaşmamıştır" ifadeleri kullanıldı.

İKİNCİ DEPREM

Aynı bölgede 2. deprem kaydedildi. İlçede yaşayanlar tarafından hissedilen depremin büyüklüğü 2.8.

Bu bir son dakika haberidir. Olay yerindeki gelişmelere dair tüm bilgiler bu haberin içinde verilecektir.

Memleket.com.tr Konya'dan Son Dakika Haberleri Sizlere Anlık Olarak Ulaştırmaktadır.

Gelişmeleri takip etmek için sayfayı yenileyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.