İzel Sarıkaya

İzel Sarıkaya

Ünlü şarkıcı İzel, müzisyen sevgilisi Hakan Verbiç ile Çeşme tatilinde çekilen fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı. İzel, Serenay Sarıkaya'ya benzetildi.

MEMLEKET ÖZEL HABER-Ünlü şarkıcı İzel, bir süredir birlikte olduğu müzisyen sevgilisi Hakan Verbiç ile sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla gündem oldu. Çeşme'de tatil yapan ikili, denizin ve güneşin tadını çıkarırken romantik anlarını takipçileriyle paylaştı.

İzel'in Genç Görünümü Sosyal Medyada Dikkat Çekti

İzel'in paylaştığı fotoğrafta genç ve taze bir görünüm sergilemesi dikkatlerden kaçmadı. Ünlü şarkıcının fotoğrafa uyguladığı ince ve basit filtre sayesinde daha genç göründüğü belirtilirken, bu hali Serenay Sarıkaya'ya benzetildi. İzel'in bu paylaşımı kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

'Serenay Sarıkaya' Benzetmesi İzel'i Mutlu Etti

Sosyal medyada yapılan 'Serenay Sarıkaya' benzetmeleri üzerine İzel, yaptığı açıklamada bu yorumların kendisini mutlu ettiğini belirtti. Ünlü şarkıcı, "Ve bir benzetme daha. Bu sefer de güzeller güzeli Serenay Sarıkaya'ya benzetmişsiniz. Bu beni tabi ki mutlu eder," ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.