iPhone'da Yeni Bir Çağ

iPhone'da Yeni Bir Çağ

iPhone'unla tanışmanın yepyeni bir yolu! iOS 18'le ChatGPT artık cebinde. Daha akıllı, daha kişisel, daha güçlü.

Bu özelliklerin her biri, iOS'un kullanıcı deneyimini daha da zenginleştireceğe benziyor. Gelin bu özellikleri biraz daha açalım:

1. ChatGPT artık iPhone'da: Muhtemelen en çok merak edilen özelliklerden biri. ChatGPT'nin iPhone'a entegre edilmesiyle birlikte, kullanıcılar daha akıllı ve doğal sohbetler yapabilecek, bilgi aramaları ve görevleri daha hızlı bir şekilde tamamlayabilecekler.

2. Yeni ödeme yöntemi: Apple Pay'e yeni bir ödeme yöntemi eklenmiş olabilir. Bu, daha güvenli ve hızlı ödeme deneyimi sunabilir.

3. Artık daha akıllı: Bu ifade, iOS'un genel olarak yapay zeka ve makine öğrenimi sayesinde daha akıllı hale geldiğini gösteriyor. Örneğin, uygulamalarınızın kullanım alışkanlıklarınızı öğrenerek size daha iyi önerilerde bulunması gibi.

4. Yeni Siri ile tanışın: Siri'ye yeni özellikler eklenmiş olabilir. Daha doğal bir dil anlayışı, karmaşık komutları daha iyi anlama ve daha kişiselleştirilmiş yanıtlar gibi geliştirmeler beklenebilir.

5. Akıllı silme: Fotoğraflar veya diğer dosyalarınızı otomatik olarak sınıflandırarak gereksiz olanları silmenize yardımcı olacak bir özellik olabilir.

6. Genmoji: Yeni emoji türleri veya daha fazla özelleştirme seçeneği sunan bir özellik olabilir. Emojilerle daha yaratıcı ve kişisel ifadeler kullanmanıza olanak tanır.

7. Yeni notlar ile tanışın: Notlar uygulamasına yeni özellikler eklenmiş olabilir. Örneğin, daha iyi düzenleme araçları, çizim özellikleri veya işbirliği seçenekleri gibi.

8. Uydu üzerinden mesajlaşma: İnternet bağlantısı olmayan yerlerde bile kısa mesajlar göndermenizi sağlayan bir özellik olabilir. Özellikle acil durumlarda oldukça kullanışlı olabilir.

9. Apple Intelligence'a ilk bakış: Apple'ın yeni yapay zeka platformu olan Apple Intelligence'ın ilk uygulamalarından biri olabilir. Bu özellik, iPhone'un tüm yönlerini daha akıllı hale getirmeye yöneliktir.

10. iPhone'u gözlerinizle kontrol edin: Bu özellik, özellikle görme engelli kullanıcılar için oldukça faydalı olabilir. Göz hareketleriyle iPhone'u kontrol etme imkanı sunar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.