Kayıp Sağlık Çalışanı Aracında Ölü Bulundu

Kayıp Sağlık Çalışanı Aracında Ölü Bulundu

Karaman'da kayıp olarak aranan sağlık çalışanı Şahin Caner, aracında silahla vurulmuş halde ölü olarak bulundu. İntihar şüphesi üzerinde duruluyor.

Olay, Karaman’ın Yunus Mahallesi Dereköy yolu üzerinde akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ailesi 37 yaşındaki sağlık çalışanı Şahin Caner’e ulaşamayınca polis ekiplerine kayıp başvurusunda bulundu. Yapılan araştırmalar sonucunda Caner’in aracının en son Yunus Mahallesi’nde görüldüğü belirlendi. Ekipler, bu bölgede arama çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Kayıp Sağlık Çalışanı Aracında Ölü Bulundu

Aracında Ölü Bulundu

Arama çalışmalarının devam ettiği sırada, polis ekipleri Caner’in aracını Dereköy yolu üzerinde park halinde buldu. Aracın yanına gelen ekipler, kapıları kilitli olan araçta Caner’i hareketsiz halde görünce durumu sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İtfaiye ekipleri gelmeden önce aracın camı kırılarak kapılar açıldı. Sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonucunda, Şahin Caner’in kalbine isabet eden tek kurşunla hayatını kaybettiği belirlendi.

Kayıp Sağlık Çalışanı Aracında Ölü Bulundu

İntihar Şüphesi Üzerinde Duruluyor

Olay yerine gelen Caner’in yakınları gözyaşlarına boğulurken, Cumhuriyet savcısının incelemeleri sonrası Caner’in cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere görev yaptığı Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Biriminde çalıştığı öğrenilen Caner’in intihar etmiş olabileceği üzerinde duruluyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kayıp Sağlık Çalışanı Aracında Ölü Bulundu

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.