Kendisine İftira Attığını İddia Ettiği Adama Kafede Kurşun Yağdırdı

Aksaray'da bir kafede oturan adam, adını çıkardığı iddiasıyla bir kadın tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansırken, ağır yaralanan adam hastaneye kaldırıldı.

Olay, Aksaray-Ankara karayolu üzerinde bulunan Çiftlik Mahallesi'ndeki bir kafede meydana geldi. İddiaya göre, B.S. (36) isimli kadın, A.B. (39) adlı adamın kendisiyle ilişkiye girdiği ve adını çıkardığı gerekçesiyle takip etmeye başladı. Kafede yakınlarıyla oturan A.B.'yi gören B.S., çantasından çıkardığı tabancayla ateş açtı. Kafedeki müşteriler olay karşısında büyük panik yaşarken, bazıları kaçtı, bazıları ise masaların altına saklandı.

Kendisini İftira Attığını İddia Ettiği Adama Kafede Kurşun Yağdırdı

Saldırı Anı Kameralara Yansıdı

Yaklaşık 7 el ateş eden B.S., tabancasını çantasına koyarak kafeden çıktı. Saldırı sırasında 3 kurşun isabet eden A.B., çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralı olarak tedavi altına alınan A.B., yaşadığı dehşet anlarını anlatırken, "Beni aldatmakla suçladı, böyle bir şey yok. Kocasına ilişkiye girdiğimizi söylemiş," ifadelerini kullandı.

Kadın Gözaltına Alındı

Olayın ardından polis ekipleri, B.S.'yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Kadının üzerinde yapılan aramada saldırıda kullandığı tabanca da ele geçirildi. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.