Konya Bu Parçalarla Filistin'e Selam Gönderdi

Konya Bu Parçalarla Filistin'e Selam Gönderdi

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamında düzenlenen 21. Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali, Maher Zain’in sahne almasıyla büyük bir coşkuyla devam ediyor.

21. Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Konya Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle gerçekleştiriliyor. Festival kapsamında Mevlana Meydanı'nda düzenlenen “Özgür Gazze” konserinde Maher Zain sahne aldı. Binlerce Konyalı, sanatçının “Free Palestine”, “Ya Nabi Salam Alayka”, “Thank You Allah” ve “Maşallah” gibi eserlerini coşkuyla dinledi.

maher-zain-konseri-konya-1.jpg

Festivaller 30 Eylül'e Kadar Devam Edecek

Mistik müzik rüzgarının 30 Eylül'e kadar süreceği festivalde, her gün saat 17.00'de Mevlana Meydanı’nda halka açık etkinlikler düzenleniyor. Ayrıca, her akşam saat 20.30’da Selçuklu Kongre Merkezi’nde farklı ülkelerden sanatçıların katılımıyla konserler gerçekleştiriliyor.

maher-zain-konseri-konya-2.jpg

Çocuklar İçin Özel Etkinlikler

Festival süresince çocuklara yönelik etkinlikler de düzenleniyor. 29 Eylül'e kadar her gün saat 16.00-19.00 arasında Kültürpark Amfi Tiyatro’da birçok aktivite gerçekleştirilecek.

maher-zain-konseri-konya-3.jpg

Dünyanın önde gelen festivallerinden biri olarak kabul edilen Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali hakkında daha fazla bilgiye “mistikmuzikfestivali.com.tr” adresinden ulaşabilirsiniz.

maher-zain-konseri-konya-4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.