Konya Suriçi Çarşısı Dükkan Fiyatları Formu Doldurana Söyleniyor

Konya Suriçi Çarşısı Dükkan Fiyatları Formu Doldurana Söyleniyor

Meram Belediyesi'nin Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapımı tamamlanan Suriçi Çarşısı'ndaki ilk etap dükkan, ofis ve mağazalar yatırımcılarını bekliyor. Dükkan fiyatları ise form doldurulup başvuru yapanlara özel olarak açıklanıyor.

Meram Suriçi Çarşısı'nda Fiyatlandırma Formla Öğrenilecek

Meram Belediyesi’nin dev dönüşüm projesi olan Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki Suriçi Çarşısı'nda yapımı tamamlanan iş yerleri yatırımcılarla buluşmaya hazırlanıyor. Şehrin merkezinde konumlanan bu değerli dükkanların fiyatlandırması ise form doldurularak yapılan başvurular sonrasında öğrenilebilecek. Projeye ilgi duyanlar için açılan Suriçi Çarşısı İrtibat Bürosu’nda detaylı bilgi almak mümkün.

meram-surici-dukkan-fiyatlari-2.jpg

İhale Süreci Yakında Başlayacak

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, irtibat bürosunu ziyaret ederek süreçle ilgili açıklamalarda bulundu. Kavuş, Suriçi Çarşısı'nın Meram’ın en değerli yatırımlarından biri olduğunu belirterek, iş yerlerinin ihale ile satışa çıkacağını duyurdu. "Çarşımıza yoğun bir ilgi oldu. Şehrin merkezinde, turizm destinasyonlarına yakın ve Bedesten Çarşısı ile iç içe bir konuma sahip bu iş yerleri, yatırımcılar için büyük bir fırsat sunuyor" dedi.

meram-surici-dukkan-fiyatlari-3.jpg

Hak Sahiplerine Yakında Anahtar Teslimi

Başkan Kavuş, başvuruların ardından ihale sürecinin bir buçuk ay içinde tamamlanacağını ve hak sahiplerine kısa süre içinde anahtar teslimi yapılacağını müjdeledi. Ayrıca, iş yerlerinin sırayla ihale edileceğini ve gelen taleplerin bu sırayı belirleyeceğini ifade etti.

Meram Belediyesi’nden yapılan açıklamada, ilgilenen vatandaşların Sahibata Mahallesi’ndeki Suriçi Çarşısı İrtibat Bürosu'nu ziyaret ederek daha fazla bilgi alabileceği, ayrıca belediyenin internet sitesi ve telefon numarası üzerinden de iletişim kurabilecekleri belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.