Konya'da bankacı skandalı: 37 Milyon Lira Kriptoya Aktarıldı

Konya'da bankacı skandalı: 37 Milyon Lira Kriptoya Aktarıldı

Konya Ereğli'de özel bir bankada çalışan P.Y. ve nişanlısı S.A., 37 milyon 157 bin lirayı hesaplarına aktardıktan sonra tutuklandı. Aktarılan paraların kriptoya yönlendirildiği öğrenildi.

Konya'nın Ereğli ilçesinde, özel bir bankanın şubesinde çalışan P.Y., 3 ay boyunca kendi ve nişanlısı S.A.'nın hesaplarına toplamda 37 milyon 157 bin lira aktardı. Banka yetkililerinin durumu fark etmesi üzerine olay yargıya taşındı.

Banka İncelemeleri Gerçekleri Ortaya Çıkardı

Banka yetkilileri, hesaplarda yapılan incelemeler sonucunda yüklü miktarda paranın transfer edildiğini tespit etti. Hemen savcılığa suç duyurusunda bulunuldu ve P.Y. ile S.A. gözaltına alındı. Yapılan araştırmalarda, paraların S.A. tarafından kripto para hesaplarına aktarıldığı belirlendi.

Şüpheliler Adliyede Tutuklandı

Emniyetteki işlemleri tamamlanan P.Y. ve S.A., adliyeye sevk edilerek çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Olay, Konya Ereğli'de büyük yankı uyandırdı ve soruşturma derinleştirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler