Konya'da Bisiklete Çarpan Otomobilde Trajedi: 1 Çocuk Hayatını Kaybetti, 1 Yaralı!

Konya'da Bisiklete Çarpan Otomobilde Trajedi: 1 Çocuk Hayatını Kaybetti, 1 Yaralı!

Konya'da bisikletle yolun karşısına geçmeye çalışan 2 çocuğa otomobil çarptı. Kazada bir çocuk hayatını kaybetti, diğer çocuk ise ağır yaralı.

Konya'nın Selçuklu ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen kazada, bisikletle yolun karşısına geçmeye çalışan 2 çocuğa otomobil çarptı. Çocuklardan biri hayatını kaybederken, diğer çocuk ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza, 42 A.. 349 plakalı otomobilin Beyşehir Çevre Yolu Caddesi Başkent Hastanesi kavşağı civarında bisikletle yolun karşısına geçmeye çalışan 2 çocuğa çarpması sonucu meydana geldi.

Kazanın ardından ihbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri ilk müdahalelerini yaptığı çocukları ambulanslarla hastaneye kaldırdı.

konya-beysehir-cevre-yolu-1.jpg

Yapılan ilk incelemelerde kimlikleri henüz belirlenmeyen çocuklardan birinin hayatını kaybettiği, diğer çocuğun ise ağır yaralı olduğu öğrenildi.

konya-beysehir-cevre-yolu-2.jpg

Olay yerinde inceleme yapan ekipler kazanın sebebini araştırırken, sürücü hakkında soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.